15 April 2013

Terapi Ion Detox Kaki


Sekarang ini, ibu bapa saya bakal memulakan perniagaan Terapi Kaki  kepada orang ramai yang mengalami masalah kesihatan. Pada mulanya, saya rasa pelik dan terkejut kerana pertama kali mendengar nama Terapi Ion elektrik. Kemudian setelah mendapat penjelasan penuh oleh ibu bapa saya berkenaan terapi, barulah saya faham apa itu terapi Ion elektrik serta kelebihannya pada tubuh badan kita.

Umumnya, badan kita penuh dengan toksin, ini kerana banyak pencemaran yang berlaku di sekeliling persekitaran antaranya pembakaran terbuka di mana memberi risiko kepada orang ramai terhadap kesihatan. Jadinya, sebagai cara penyelesaiannya adalah rendam kaki menggunakan ion elektrik yang mampu membuang sisa toksin yang berbahaya di dalam tubuh badan kita. Sebagai buktinya, saya sudah pun mencubanya dan banyak sisa toksin terkeluar di dalam air. Jadi kepada rakan-rakan yang belum cuba, pergilah cuba dan alaminya sendiri. 
MANFAAT TERAPI 

1) Menghilangkan jerawat
2) Mengatasi masalah kewanitaan
3) Menormalkan asam urat
4) Kolestrol Diabetes / Migran Vertigo
5) Menghaluskan kulit
6) Memperbaiki fungsi ginjal dan hati
7) Melancarkan peredaran Darah
8) Mengurangkan berat badan / lemak berlebihan
9) Meningkatkan ketahanan serta daya ingatan
10) Mengurangkan radang sendi, otot-otot serta pegal-pegal


kepada rakan-rakan yang tinggal di Muar, bolehlah datang ke tempat saya > TRC 6, Jln Prt Jusoh, Kg Teluk Rimba, 84400 Sungai Mati, Muar, Johor. 

Terapi Kaki selama 30 minit - RM10.00 

Hubungi Lyena:
06-9753143
@ 013-7231808

a

0 komen terbaik: