Promosi Raya

Dalam penyelenggaraan

17 July 2013

Game Minion Rush



Minion Berlari
Minion Berlari comel

Minion Rush antara game yang selalu aku main kalau aku dalam kebosanan. Game Minion Rush lebih kurang sama dengan permainan Temple Run dimana melarikan diri dari musuh. Sepanjang minion berlari korang kena elak perkara yang boleh menyebabkan korang gagal dalam permainan seperti contoh  kena elak kereta, bas, pancutan air, robot dan sebagainya dalam pada masa yang sama juga korang kena kutip pisang kegemaran Minion. Game ini juga korang boleh tahu rakan korang mendapat high score berapa dengan hanya link dengan facebook.

Screenshot minion rush
Contoh screenshot game Minion Rush

Game ini grafik cukup cantik, korang boleh merubah baju minion dengan syarat banana yang korang kutip itu cukup untuk beli baju minion, larian di dalam bangunan dan juga di luar bangunan, pelbagai update dan kejutan pada setiap larian dan sound cukup menarik dan cute. Game ini boleh didapati pada android dan juga Apple. Android korang boleh tengok di sini -->  Minion Rush

Ipad dan apa jua Tab seperti Samsung dan sebagainya amat sesuai untul install minion rush. Kalau korang install minion rush menggunakan Smartphone pun boleh juga tapi mungkin smarphone korang akan mengalami stuck atau hang ketika bermain game ini berbanding tab.


8 komen terbaik:

tarmizi said...

Subway surf lagi best cuba la try main

Norazizah Hashim said...

Comelnyer... :)
Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah

Vee said...

saya x leh start main game . kang gamaknya melekat mato tuh tak wat keje lain ...

Are_Rull said...

game ni mmg best! 1st time main kt hp kwn, mjur la dy izinkan .. main minion rush kt xperia Z tu, gler smooth je .. now da jauh dgn kwn .. rindu nk main minion rush lg .. hua3
hp sndiri da install tp x dpt open, xtaw la npe .. hu3

Aku Penghibur said...

ala comelnya , nak cari game nie lah

Norhasniza Khalid said...

wah.. apa lagi.. nak install la jap lagi.. hihi

BUNDA a.k.a KN said...

bunda tak pandai nak main game2 ni..pernah cuba sesekali melayan anak2...selalu kalah...bosan ...

Aida Ismail said...

Macam best je game ni. Hihi comel minions tu!